Изберете език

Follow me:

garnier pure active energy scrub gel

Garnier Pure Active fruit energy скраб гел

Когато бях в пуберитета страдах от ужасно акне. Въпреки, че сега кожата ми е добре все още от време на време ми излиза по някоя пъпка и като цяло имам мазна кожа. От всички серии за проблемна кожа Garnier Pure Active дава най-добри резултати при мен. Новият скраб от тази серия е с аромат на грейпфрут и нар. Частичките в него са малки и ексфолира нежно кожата. Наистина ми харесва как мирише и откакто го имам го ползвам всеки ден. Даже понякога го използвам и като душ гел.

maybelline colorama blush 301

Ружът Maybelline Colorama 301 

Хайлайтърът Maybelline Colorama 401 се превърна в един от най-използваните от мен продукти. Реших да изпробвам и някои от цветните ружове. Colorama 301 е прасковено-коралово и е по-подходящ за лятото или пролетта. Вътре има блестящи частици. Не е особено пигментиран, но за руж това не е задължително лошо нещо.

maybelline colorama 301 blush swatch

Coca Cola Cherry lip smacker

Бях чувала доста за Lip smackers. Когато ги видях в DM реших да пробвам този с аромат на Coca Cola Cherry. Балсамът за устни е много хидратиращ и оставя устните с лек цвят и даже гланцирани. Много съм впечатлена от този продукт.

coca cola cherry lipsmacker

L'OREAL Telescopic False Lash

L'OREAL пусна на пазара нова спирала Telescopic False Lash. Telescopic е една от най-удължаващата миглите спирала, която съм ползвала. Новата разновидност също не ме разочарова. В нея има фибри, които допълнително удължават миглите. Харесвам Lancome Hypnose STAR повече, но и L'OREAL Telescopic False Lash е добра спирала

l'oreal telescopic false lash brush

Essence Colour & Go nail polish

Досега не съм пробвала лаковете на Essence, но новите им шишенца доста ме заинтригуваха. Купих 126 Date in the moonlight - тъмносиньо със сини блестящи частички. Тъмносиният лак ми е слабост.

essense 126 date in the moonlight nailpolish