Изберете език

Follow me:

max factor Face Finity all day flawless foundation

Знам, че вероятно много хора няма да са на моето мнение, но за мен Max Factor имат най-добрите фон дьо тени. Пробвала съм почти всички разновидности, които предлагат и никога не съм оставала разочарована. Предпочитам ги и пред по-скъпите алтернативи.

Новият фон дьо тен, който пуснаха на пазара Facefinity all day flawless е 3 в 1 продукт - база, коректор и фон дьо тен в едно. Опаковката изглежда луксозно, харесва ми, че е стъклена и можеш да видиш колко продукт ти остава. Помпата намирам за малко неудобна, защото поне за мен пуска повече отколкото ми е нужно. Фон дьо тенът има SPF 20. Аз имам най-светлия цвят Natural 50. 

Относно самия продукт-доста покривен е, може да се използва за прикриване на по-леки несъвършенства. Като заместител на базата за грим не мисля, че се справя особено. Аз имам мазна кожа и даже леко подчертава порите ми. Формулата е леко суха, изглежда естествено, но бъдете сигурни, че сте хидратирали кожата си добре преди да го използвате. Аз нямам особен проблем с кръгове под очите така, че нямам представа как се справя с прикриването им.

max factor facefinity all day flawless foundation swatch