Изберете език

Follow me:

christmaslistbg6

14/12/12

Много ми е интересно да чета списъците с Коледни желания в блоговете. Реших в крайна сметка и аз да публикувам моя пък кой знае дядо Коледа може и да чете блогове. Повечето от нещата от моя списък са скъпички, но човек може да си помечтае все пак.

1. YSL touche eclat коректор - Аз трудно си намирам хайлайтъри. Повечето просто изглеждат като куп брокат по лицето ми. Дори и прочутия MAC Soft and Gentle не ми върши работа. Доста съм любопитна за коректора YSL touche eclat, защото ефекта му би трябвало да е просто озаряване.
  2. YSL touche eclat фон дьо тен - Всеки път когато гледам снимка или видео с някoй, който е с новия фон дьо тен YSL touche eclat, си мисля колко невероятно изглежда. От целия списък това е можеби нещото, което искам най-много.
  3. iPad mini - Той е съвсем нов на пазара, но е на доста по-приемлива цена от предшествениците си и мисля, че всички ще се съгласят, че си заслужава.
  4. Kindle Paperwhite - Обожавам моя Kindle. Новото поколение, което Amazon пусна на пазара тази година, е с по-голям контраст на екрана и е все едно четеш от бяла хартия. Kindle Paperwhite натоварва по-малко очите, което разбира се го прави безценен.
  5. Estee Lauder Red Hautes колекция лакове - Никога не съм притежавала лак на Estee Lauder и много харесвам цветовете от коледната колекция лакове Red Hautes.
  6. Rouge Dior Nude Lip Blush №169 Grege - Честно казано харесвам всички цветове от Rouge Dior Nude Lip Blush линията, но включих цвета Grege (Натали Портман го носи в рекламната кампания), защото приходите от продажбата на този цвят отиват за благотворителност, много в духа на Коледа.